Turkinhoidot & trimmaukset:

Palveluihimme kuuluu kaiken kattavat hyvinvointi & trimmauspalvelut kaikille roduille ja karvanlaaduille, myös kissoille ja muille pieneläimille.

Onko koirasi turkki saksittava, ajeltava vai nypittävä tai tarvitset ainoastaan pelkkää pesua ja pohjavillanpoistoa teemme sen ammattitaitoisesti. Kynsien leikkaukset, korva-karvojen nyppiminen, punkin poisto tai mikä tahansa muut pieni hoito-toimenpide onnistuu myös. Suosittelemme varaamaan ensimmäisen ajan puhelimitse, niin pääsemme oikeaan käsitykseen koirasta/ sen luonteesta, tehtävästä työstä ja turkin kunnosta.

Meille voit varata myös ajan turkinhoitoon ja opastukseen, mielellämme pidämme yksityistunnin turkinhoidosta ja neuvomme askel-askeleelta miten koirasi turkki kuuluu hoitaa. Voimme opastaa myös miten ne kynnet leikataan.

Ultraäänihammaspuhdistus tarjoaa sinulle ja lemmikillesi turvallisen ja ilman nukutusta tapahtuvan hammaspuhdistuksen. Saat senkin nyt meiltä!

Pennut ovat aina tervetulleita meille sosiaalistumaan ihan ilmaiseksi (varaa aika, jos haluat varmistaa, ettei muita asiakkaita ole!)

Myymälä ja verkkokauppamme tarjoaa ja täydentää monipuolisia palveluitamme. Haluamme tarjota jokaiselle lemmikinomistajalle hinta-laatu-suhteeltaan laadukkaita tuotteita ja ruokia. Olemme itse oman lauman kanssa testanneet käytännössä kaiken, jottei turhakkeita tai huonolaatuisia murkinoita pääsisi kenenkään ruokakuppiin tai päätyisi kenenkään kodin nurkkaan käyttämättömäksi. Tämän kaiken mahdollistaa myös henkilökohtainen palvelu putiikilla, – juuri oikeat ostokset. Emme myy sinulle harjaa, jos koirarotusi ei tarvitse juuri sellaista harjaa – mielummin keskustelemme vaihtoehdoista ja suosittelemme juuri teille sopivia tuotteita ja aineita tai jopa palvelua. Myymisen ilosta joku voisi sen vääränlaisen harjankin myydä, kun olet sen jo käteesi hyllystä ottanut! Voit aina myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos jokin tuote mietityttää verkkokaupassa, yhtälailla neuvomme verkkokaupan asiakkaita.

Keväästä syksyyn järjestämme erilaisia kursseja ja koulutuksia aloitteleville koirakoille arjen perustaidoista lähtien. Tällä hetkellä vaihtelevasti kursseina on joko pentu- tai junnu-kurssi, arkitottelevaisuus, rally-toko ja näyttelyt.
Myös yhteislenkkejä ja pentutreffejä aina kysynnän ja tarpeen mukaan!
Lisäksi tarjoamme hoitolapalvelua/päivähoitoa sekä lenkityksiä kotikäynteinä. Päivähoitomahdollisuus on myös tiloissamme.

Eläintenhoitajan pätevyydellä höystetty koirankasvattaja on myös käytettävissäsi kaikissa kennel-asioissa. Tarvitset sitten hoitajaa, astutus-apua tai henkistä tukea koiran synnytykseen tai apua pentujen letkuruokintaan. Kysy lisää!

Onko sinun yhdistyksesi vailla vetäjää kurssille/luennolle? Mahdollisuus järjestää koulutuksia & kursseja / luentoja. Aiheena mm. arkitottelevaisuus, pentu-kurssit, näyttelyt tai trimmaus.

Kysy tarjous!

Soita Tassupyykkiin