Beco Flyer frisbee violetti, halkaisija n.24 cm

13,90  sis. ALV

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Beco Flyer frisbee violetti, halkaisija n.24 cm
+ Kestävä

+ Pehmeä

+ Erinomainen tartuttavuus

Frisbee on täydellinen noutolelu. Se lentää, on kestävä ja pitkäikäinen. Tämän frisbeen löydät aina, vaikka se lentäisi minne, kiitos kirkkaiden värien. Frisbeessä on ottopinta, korotettuja kohtia reunassa ja nyppyjä, jotta koira saa siitä paremman otteen. Pehmeää hammasystävällinen pinta. Ekologinen, biohajoavasta materiaalista tehty
Frisbee on valmistettu luonnonkumista ja riisinkuorikuiduista

Myrkytön, Luja ja kestävä

BecoToys lelut ovat tietysti luonnollisia ja ympäristöystävällisiä, mutta niissä on myös paljon enemmän kuin vain innovatiiviset materiaalit.

Vuonna 2012 BecoThings valmisti maailman ensimmäisen 100% luonnollisen riisinkuori kumilelu valikoiman. Ne on valmistettu täysin uudenlaisesta riisin kuori kumista, BecoToys tuotteet ovat myrkyttömiä, ympäristöystävällisiä ja täysin turvallisia innokkaimmallekin koiralle!

100% luonnollisia ja myrkyttömiä, niihin ei lisätä mitään, ellei se ole luonnollista. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka kuinka paljon koirasi pureskelee lelua, se ei voi saada niistä mitään myrkyllistä.

Kaikki BecoToys ovat vanilja tuoksuva ja on saatavana kolmessa värissä – Sininen, pinkki ja vihreä. BecoBall´n epätasainen muoto tekee siitä pomppivan ja se kierii satunnaisesti.