Ale!

EKOLOGINEN BECOBED S REUNAPETI 47X56 RUSKEA

45,90  sis. ALV

2 varastossa

Kuvaus

Ekologinen BecoBed S matala reunapeti, ruskea 47 × 56 cm, irrotettavalla pohjalla.
Sisämitat 35 × 43cm

Tuote on hypo-allerginen ja myös ekologinen!

Lyhyesti: Valmistettu uniikista ´kruunu designiin´ Beco reunapedit on ylivoimainen paikka lemmikillesi levätä. Pedin kuosi on valmistettu luonnonkuiduista mikä tarkoittaa sitä, että Beco reunapedit ovat hypoallergisia, antibakteerillisia ja hajuja hylkiviä. Käytämme pedeissä eko-ystävällisistä täytettä, jokainen peti on täytetty 30-90 100% kierrätyspullosta. (Uskoman perhmeää, kokeile itse).

BecoBed on valmistettu sekoituksesta luonnon puuvillaa ja hamppua jotka tekevät pedin pehmeiksi, kestäviksi sekä konepestäviksi.Se on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi, peti on täytetty käyttäen eko-täytettä ja sivuilla on neljä tyynyä lisäämään mukavuutta. Mikä hyvänsä tapa lemmikkilläsi on käpertyä petiin, ne aina nukkuvat sikeästi pedin mukautuessa lemmikin muotoon. Me vain toivomme että kuorsaus ei ole liian voimakasta!

Uusi BecoBed tarjoaa mukavuutta, lämpöä ja mahdollisuus auttaa ympäristöä. Petiä on saatavilla kolmessa käytännöllisessä värissä, ja sisältävää pestävän irroitettavan tyynyn joka on täytetty innovatiivisella, ympäristöystävällisellä täytteellä

Mikä on eko-täyte? Täytteenä pedissä on 100% kierrätetyistä muovipulloista valmistettu täyte, joka muuten menisi kaatopaikalle. Jokainen BecoBed on valmistettu noin 30-90 kierrätetyistä muovipulloista. Täyte on kestävä, luonnonmateriaalit tekevät pedistä hypoallergisen, kosteutta ja hajuja hylkivä sekä se on helppo pestä ja kuivata.