Ever Clean Extra Strong Unscented (hajusteeton) 10l

26,90  sis. ALV

Ever Clean Extra Strong Unscented on erittäin vahvasti paakkuuntuva kissanhiekka, joka on riittoisaa käytössä. Vahva paakkuuntuvuus tekee kissanvessan siivoamisesta on helppoa ja hiekkaa ei mene hukkaan. Ever Clean Extra Strong Unscent -kissanhiekka on valmistettu erittäin imukykyisestä ja voimakkaasti paakkuuntuvasta savesta, joka sitoo sekä eliminoi epämiellyttävät hajut aktiivihiilitekniikan avulla. Laadukas kissanhiekka, joka pitää kotisi ja kissanvessan tuoksuttomana.

  • Puhtaassa kissanvessassa kissa asioi mielellään.
  • Voimakkaasti paakkuuntuva: helppo poistaa, paakku ei murene.
  • Tuoksuton kissanhiekka sopii kissoille ja omistajille, jotka ovat herkkiä tuoksuille.
  • Kissanvessa ja koti pysyvät raikkaana ja tuoksuttomana.
  • Riittoisa: yksi 10 litran hiekkalaatikko kestää jopa kaksi kuukautta* – helppohoitoinen kissanvessa ja riittoisuuden ansiosta taloudellista käytössä.

EverCleanin ensimmäinen käyttökerta
Kun käytät EverCleania ensimmäistä kertaa, anna kissallesi aikaa tottua siihen. Voit laittaa ohuen kerroksen EverClean -hiekkaa aiemmin käyttämäsi kissanhiekan päälle. Kun kissasi on tottunut uuteen hiekkaan, tyhjennä laatikko kokonaan ja täytä se Ever Cleanilla.

Laatikon puhdistaminen
Poista paakut ja kiinteät jätteet päivittäin ja heitä roska-astiaan. Älä heitä jätteitä vessanpönttöön. Lisää puhdasta hiekkaan saman verran mitä olet sitä poistanut. Ever Clean ei kompostoidu.

Pakkauskoko 10 l / 9,1 kg.
* Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskikokoisilla kotikissoilla keskimääräisellä päivittäisellä virtsamäärällä.

2 varastossa