Ever Clean spring garden kissanhiekka 10L

23,90  sis. ALV

kissanhiekka Ever Clean Spring Garden on voimakkaasti paakkuuntuva ja siinä on raikas kukkaistuoksu: tuoksua vapautuu, kun kissa käyttää hiekkalaatikkoa. Aktiivihiilitekniikka sitoo ja poistaa hajut, joten kotisi pysyy raikkaana.

 • Voimakas paakkuuntuminen estää nestettä valumasta kissanvessan pohjalle ja paakut on helppo siivota kissanvessasta.
 • Raikas keväisen puutarhan tuoksu vapautuu kissan käydessä hiekkalaatikolla ja pitää kissanvessan ja ympäristön jatkuvasti raikkaan tuoksuisen.
 • Aktiivihiilitekniikka poistaa tehokkaasti epämiellyttävät hajut.
 • Riittoisa: yksi 10 litran hiekkalaatikkoa kestää jopa kaksi kuukautta* – helppohoitoinen kissanvessa ja riittoisuuden ansiosta taloudellista käytössä.
 • EverCleanin ensimmäinen käyttökerta
  Kun käytät EverCleania ensimmäistä kertaa, anna kissallesi aikaa tottua siihen. Voit laittaa ohuen kerroksen EverClean -hiekkaa aiemmin käyttämäsi kissanhiekan päälle. Kun kissasi on tottunut uuteen hiekkaan, tyhjennä laatikko kokonaan ja täytä se Ever Cleanilla.Laatikon puhdistaminen
  Poista paakut ja kiinteät jätteet päivittäin ja heitä neroska-astiaan. Älä heitä jätteitä vessanpönttöön. Lisää puhdasta hiekkaan saman verran mitä olet sitä poistanut. Ever Clean ei kompostoidu.

  Pakkauskoko 10 l / 9,1 kg.
  * Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskikokoisilla kotikissoilla keskimääräisellä päivittäisellä virtsamäärällä.

Kisssanheikka Ever Clean Spring Garden 10L

2 varastossa