Gourmet Perle Mini Filets kastikkeessa 60x 85g

35,90  sis. ALV

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Gourmet Perle Mini Filets kastikkeessa on lajitelma 60 x 85 g kissan märkäruokia kastikkeessa. Gourmet Perle tarjoaa valikoidun lajitelman hienostuneita aterioita ja vastustamattoman makuelämyksen kissallesi joka päivä. Gourmet Perle Mini Filets on aikuisen kissan kostea täysravinto, joka sisältää hienostuneita lihaisia ja kalaisia paloja kypsennettynä hellästi omassa maukkaassa kastikkeessaan. Kissanruoka sisältää nautaa, kanaa, riistaa ja lohta omissa annospusseissaan. 60 kappaleen jättipakkaus Gourmet -märkäruokia riittää pidemmäksi aikaa ja sopii erinomaisesti monikissatalouksiin.

15 kpl Nautaa kastikkeessa. Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta nautaa väh. 4%), kasviproteiinitiivisteitä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
15 kpl Kanaa kastikkeessa. Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta kanaa 4%), kasviproteiinitiivistettä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
15 kpl Riistaa kastikkeessa. Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita (josta riistaa 4%), kasviproteiinitiivistettä, kalaa ja kalatuotteita, kivennäisiä, sokereita.
15 kpl Lohta kastikkeessa. Koostumus: Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasviproteiinitiivistettä, kalaa ja kalatuotteita (josta lohta 4%), kivennäisiä, sokereita.

Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: KY/kg: A-vitamiini: 1490; D3-vitamiini: 230. mg/kg: Fe(E1): 10; I(E2): 0,3; Cu(E4): 0,9; Mn(E5): 2,0; Zn(E6): 10.
Ravintoaineet: Kosteus: 79%, Proteiini: 14%, Rasva: 2,5%, Hehkutusjäännös: 2,2%, Raakakuitu: 0,5%