Iams Delights Land&Sea Collection Jelly – Multibox 12x85g

14,90  sis. ALV

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Iams Delights Land&Sea Collection Jelly – Multibox
Annospussilaatikko 12x85g, jossa merellisiä ja lihaisia makuja hyytelössä.

12 annospussin paketti, jossa sekä merellisiä että lihaisia makuja 85g pusseissa. Aikuisille kissoille. Suositeltu annostus 3 annospussia / vrk. Makuina: tonnikalaa&silliä, lohta&taimenta, paahdettua kalkkunaa&ankkaa, lammasta&maksaa.

VILLITONNIKALAA & SILLIÄ: liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4%, tonnikalaa, 4%, silliä), kasvisperäiset tuotteet, kivennäisaineita. LOHTA & TAIMENTA: liha ja eläinperäiset tuotteet, kala ja kalatuotteet (4%, lohta, 4%, taimenta), kasviperäisiä tuotteita, kivennäisaineita. PAAHDETTUA KALKKUNAA JA ANKKAA: liha ja eläinperäiset tuotteet (6%, kalkkunaa, 4%, ankkaa), kasviperäisiä tuotteita, kivennäisaineita. MEHUKASTA LAMMASTA JA MAKSAA: liha ja eläinperäiset tuotteet (6%, maksaa, 4%, lammasta), kasvisperäisiä tuotteita, kivennäisaineita.%

Proteiini: 9,2%, rasvapitoisuus: 4,8%, tuhka 1,4%, raakakuitu: 0,4%, kosteus 79,3%.

Vitamiinit: D3 -vitamiini: 200IU/kg, E-vitamiini: 100mg/kg. Hivenaineet: kuparisulfaattipentahydraatti: 1,8 mg/kg, kaliumjodidi: 0,37mg/kg, mangaanisulfaattimonohydraatti: 2,1mg/kg, sinkkisulfaattimonohydraatti 32mg/kg.