IAMS Naturally Adult Cat Land & Sea Collection 12x85g

13,90  sis. ALV

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Maukas märkäruoka täysikasvuisille kissoille, lohta, lammasta, tonnikalaa ja kanaa, proteiinin lähde, sisältää kuitua, vitamiineja ja tärkeitä omegarasvahappoja, lajitelmassa 4 maukasta makua.

Lisää vaihtelua vaativille samettitassuille: IAMS Naturally Adult Cat Land & Sea Collection -märkäruokasekoitus siältää neljä maukasta makua, jotta kissa ei pääse kyllästymään ruokiinsa. Kissanruoka on tehty luonnollisista, hyvin sulavista raaka-aineista, ja siinä on tasapainoinen ja kattava resepti.

Land & Sea Collection hemmottelee täysikasvuista kissaasi ruokahalua herättävällä reseptillä ja herkullisella maulla. Makuvaihtoehdoissa on MSC-sertifioitua Pohjois-Atlannin lohta, lammasta tai kanaa. Kissa saa niistä mm. laadukasta proteiinia, jota tarvitaan lihasmassan ylläpitämiseen, kuitua, joka tukee ruoansulatusta, sekä ravitsevia omegarasvahappoja, jotka hoitavat ihoa ja turkkia.

Land & Sea Collection -lajitelma sisältää seuraavat tuotteet:
3 x 85 g IAMS Naturally, tonnikala
3 x 85 g IAMS Naturally, lammas
3 x 85 g IAMS Naturally, kana & lammas
3 x 85 g IAMS Naturally, lohi
IAMS Naturally Adult Cat Land & Sea Collection lyhyesti:

märkäruokalajitelma täysikasvuisille, yli 1-vuotiaille kissoille
maukas valikoima: sisältää erilaisia herkullisia makuja
laadukkaat raaka-aineet: Pohjois-Atlantin lohta (ASC-sertifioitu), luonnonvaraista tonnikalaa (MSC-sertifioitu), Uuden-Seelannin lammasta ja kanaa
tasapainoinen ja kattava: ihanteellinen päivittäiseen ruokintaan
proteiinilähteet: tärkeitä hoikkana ja lihaksikkaana pysymiseksi
omega-3- & -6-rasvahapot: kalasta ja auringonkukkaöljystä, tukevat normaalia ihoa ja turkkia
sisältää E-vitamiinia: luontaisia antioksidantteja, suojaavat soluja oksidatiiviselta stressiltä
kuitujen lähde: tukee ruoansulatusta
erittäin maukas: hienoja paloja kastikkeessa, herättää ruokahalun
tuorepusseissa: kätevästi esiannosteltu 85 g pusseihin

Ravintoainekoostumus
Valmistusaineet
Lohi:
liha ja lihan sivutuotteet (34%), kala ja kalan sivutuotteet (4% ASC-lohta), kasviperäiset sivutuotteet (0,5% juurikaskuitua), kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,1% kalaöljyä, 0,05% auringonkukkaöljyä).

Lammas:
liha ja lihan sivutuotteet (39% mukaan lukien 4% lammasta), kasviperäiset sivutuotteet (0,5% juurikaskuitua), kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,1% kalaöljyä, 0,05% auringonkukkaöljyä).

Tonnikala:
liha ja lihan sivutuotteet (34%), kala ja kalan sivutuotteet (4% MSC-tonnikalaa), kasviperäiset sivutuotteet (0,5% juurikaskuitua), kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,1% kalaöljyä, 0,05% auringonkukkaöljyä).

Kana & lammas:
liha ja lihan sivutuotteet (38% mukaan lukien 34% kanaa ja 4% lammasta), kasviperäiset sivutuotteet (0,5% juurikaskuitua), kivennäisaineet, öljyt ja rasvat (0,1% kalaöljyä, 0,05% auringonkukkaöljyä).

Lisäaineet
Ravitsemukselliset lisäaineet:
Lohi / tonnikala:
E-vitamiini (150 mg/kg), mangaani [mangaanisulfaattimonohydraatti] (1,1 mg/kg), sinkki [sinkkisulfaattimonohydraatti] (12 mg/kg).

Lammas / kana & lammas:
D3-vitamiini (250 ky/kg), E-vitamiini (150 mg/kg), mangaani [mangaanisulfaattimonohydraatti] (1,1 mg/kg), sinkki [sinkkisulfaattimonohydraatti] (12 mg/kg).

Ravintoainekoostumus

raakaproteiini 9.3 %
raakarasva 5.1 %
raakakuitu 0.4 %
raakatuhka 1.8 %
kosteus 79.3 %