Ale!

Iod n.51 heavy management conditioner 250ml

24,50  sis. ALV

Isle Of dogs N°51 Heavy Conditioner hoitoaine sopii erinomaisesti paksuille, laskeutuville turkeille. 

Isle Of dogs N°51 Heavy Conditioner hoitoaineen sisältämät helokkiöljy ja kasviuutteet (mm-aloevera, laventeli, rosmariini) rauhoittavat ihoa ja kosteuttavat turkkia tehden siitä helposti käsiteltävän. Se vähentää karvan irtoamista ja suojaa turkkia lisäten sen elastisuutta. Heavy management hoitoaine sopii parhaiten pitkille, laskeutuville turkeille sekä hienoille, silkkisille lyhyille turkeille.  Hoitoaine pitää turkin hyvin kasassa tekemättä siihen rasvaista tuntua. Isle Of Dogs sopii erinomaisesti myös kuivan turkin ja ihon hoitoon.

Shampoopesussa karvan pinnan syyt aukeavat ja ilman hoitoainekäsittelyä turkki voi jäädä sähköiseksi, vaikeaksi käsitellä eikä turkki kuivu nopeasti. Heavy Conditioner hoitoaine sulkee karvan syyt ja tekee karvasta vahvemman likaa ja rasitusta vastaan. Hoitoaine myös nopeuttaa karvan kuivumista, koska vesi tulee paremmin ulos turkista.

Käyttö: Levitä pesun jälkeen vaikeille alueille tai koko turkkiin ja anna vaikuttaa enintään 5 minuuttia.  Huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Valitse hoitoaineen vahvuus tarpeen mukaan, voidaan laimentaa 5:1

1 varastossa

Osastot: ,