Ale!

Josera Culinesse 2 eri kokoa

16,00 53,90  sis. ALV

Onko kissasi nirso herkkusuu? Josera Emotion Culinesse -täysravinto sisältää mureaa siipikarjaa ja maukasta lohta – laatua vaativille kissoille. Tasapainoisen reseptin ansiosta ruoka on sekä helpostisulavaa että herkullista.
Josera Emotion Culinesse sopii erityisesti täysikasvuisten kissojen ravitsemustarpeisiin. Maittavan ja helpostisulavan ruoan taustalla ovat laadukkaat raaka-aineet, arvokkaat antioksidantit ja hellävarainen valmistusmenetelmä.

Uudelleensuljettava aromipussi pitää ruoan pidempään tuoreena.

    • Anti-hairball: kissat kuluttavat paljon aikaa turkkinsa hoitamiseen. Samalla ne nielevät karvoja, jotka ajan myötä kerääntyvät helposti kiusallisiksi karvapalloiksi. Josera Emotion Culinesse -ruokaan lisätty ravintokuitu auttaa kuljettamaan karvoja eteenpäin ruoansulatuskanavassa ja vähentää näin karvapallojen muodostumista.

 

    • Iho ja turkki: kiiltävä, silkkinen turkki ja terve iho ovat merkkejä kissasi hyvinvoinnista. Omega-3- ja omega-6-rasvahapot, E-vitamiini, biotiini ja orgaaninen sinkki hoitavat kissasi turkkia.

 

    • pH-arvo: raaka-aineet valikoidaan siten, että ruoan kalsium-fosforisuhde on ihanteellinen ja magnesiumpitoisuus alhainen. Näin virtsan pH-arvo pysyy ihanteellisena, mikä estää virtsakivien syntymistä.

 

  • Elinvoimaisuus: arvokkaat proteiinilähteet parantavat ruoan sulavuutta ja vähentävät siten ulosteen määrää. Laadukkaat aminohapot, hiivan aktivoiva vaikutus ja E-vitamiini vahvistavat immuunijärjestelmää.

Josera on tutkittua laatua. Se valmistetaan viimeisimpään asiantuntijatietoon pohjautuen ja ympäristöystävällisin menetelmin. Josera Emotion -sarjan tuotteet on mukautettu kissasi yksilöllisiin tarpeisiin.

Valmistusaineet:
siipikarjajauho, riisi, maissi, silava, siipikarjanrasva, juurikasmassa, lohijauho (6,0%), siipikarjaproteiini (hydrolysoitu), maissiproteiini, siipikarjanmaksa (kuivattu), mononatriumfosfaatti, kaliumkloridi.

 

Lisäaineet:
A-vitamiini (18000 IE/kg), D3-vitamiini (1800 IE/kg), E-vitamiini (220 mg/kg), B1-vitamiini (15 mg/kg), B2-vitamiini (20 mg/kg), B6-vitamiini (20 mg/kg), B12-vitamiini (100 mcg/kg), foolihappo (5 mg/kg), biotiini (1000 mcg/kg), tauriini (1500 mg/kg), rauta [rauta(II)sulfaattimonohydraatti] (175 mg/kg), sinkki [glysiinisinkkikelaatttihydraatti](150 mg/kg), mangaani [mangaani(II)oksidi] (15 mg/kg), kupari [glysiinikuparikelaattihydraatti] (18 mg/kg), jodi [kalsiumjodaatti] (1,8 mg/kg), seleeni [natriumseleniitti] (0,23 mg/kg).
Tekniset lisäaineet:
hapettumisenestoaine: tokoferolipitoiset uutteet luonnollisista lähteistä.


Ravintoainekoostumus

raakaproteiini 31.0 %
raakarasva 13.0 %
raakakuitu 2.2 %
raakatuhka 6.9 %
kalsium 1.3 %
fosfori 1.05 %
magnesium 0.1 %
kalium 0.6 %
natrium 0.4 %
energiamäärä 3735.0 kcal
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Lisätiedot

Koko:

10kg, 2kg