Josera kissanruoka eri variaatioita

18,00  sis. ALV

LEGER

Makoileeko kissasi laiskotellen ja odottaen hiirien ilmestymistä koloistaan? Vähäkalorinen Josera Emotion Léger -kissanruoka on mainio valinta vähemmän aktiivisille tai steriloiduille kissoille, joilla on taipumusta ylipainoisuuteen.

Josera Léger -täysravinnon runsas kuitupitoisuus takaa kissasi kylläisyydentunteen vähemmällä määrällä ruokaa. Säännöllisellä ruokinnalla kissasi saavuttaa asteittaisen ja terveellisen painonpudotuksen.

Josera Léger -kissanruoka sopii ihanteellisesti vähemmän aktiivisten tai ylipainoisten, täysikasvuisten kissojen tarpeisiin. Laadukkaat raaka-aineet, arvokkaat antioksidantit ja hellävarainen valmistusmenetelmä tekevät ruoasta hyvin sulavaa ja maittavaa.

Aromilukko säilyttää tuotteen tuoreena päivästä toiseen.
Josera Léger lyhyesti:

 

 • Anti-Hair Ball: Kissasi viettää usein aikaa nuollen ja hoitaen turkkiaan. Tästä johtuen se nielee yksittäisiä karvoja, jotka ajan myötä kerääntyvät kiusallisiksi karvapalloiksi elimistöön. Josera Emotion -kissanruoan ravintokuitu auttaa kuljettamaan karvoja eteenpäin ja ehkäisee näin kerääntymien muodostumista.
 • Painonhalinta: Ravintokuitu ylläpitää kissan kylläisyydentunnetta. Korkea proteiinipitoisuus ja L-karnitiini tukevat aineenvaihduntaa.
 • pH-arvon säätely: Raaka-aineyhdistelmässä on ihanteellinen kalsium-fosforisuhde ja matala magnesiumpitoisuus. Näin virtsateiden pH-arvo pysyy optimaalisena, mikä ehkäisee virtsakivien muodostumista.
 • Elinvoimaisuus: Korkealuokkaisten proteiinien lisääminen parantaa ruoansulatusta, mikä näkyy ennen kaikkea ulostemäärän vähenemisenä. Aminohapot katalysoivat hiivan ja E-vitamiinin aktiivisia ainesosia, mikä auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää.

Josera on parasta ja valvottua laatua. Josera-kissanruoka valmistetaan viimeisimpien tieteellisten tutkimustulosten pohjalta asiantuntijoiden yhteistyönä ja ympäristöystävällisin menetelmin. Josera Emotion -tuotesarja vastaa kissasi yksilöllisiin tarpeisiin.

CATELUX

Onko kissasi todellinen herkkusuu? Onko sinulla kissa, jolle päivittäinen turkinpuhdistus aiheuttaa karvapallo-ongelmia? Ankanlihaan ja perunaan pohjautuva Josera Catelux on juuri oikea valinta vaativille, täysikasvuisille samettitassuille. Tasapainoinen resepti sisältää erityisiä kuituja, jotka vähentävät karvapallojen muodostumista, ja maukas ruoka hoitaa samalla kissasi ihoa ja turkkia.

Josera Catelux -kissanruoka on kehitetty erityisesti ravintonsa suhteen vaativien tai karvapallo-ongelmista kärsivien kissojen tarpeisiin. Laadukkaiden raaka-aineiden, arvokkaiden antioksidanttien ja hellävaraisen valmistuksen ansiosta Josera Catelux on helposti sulavaa ja erittäin maittavaa.

Aromitiivis pakkaus takaa kissalle nautinnollisen tuoreen aterian päivästä toiseen.

  • Ihanteellinen vaativille kissoille: maukasta ankanlihaa ja perunaa

 

  • Karvapallojen muodostuminen: varsinkin pitkäkarvaiset kissat nielevät päivittäisen turkinhoidon yhteydessä paljon karvaa. Tuotteen erityiset kuidut auttavat kuljettamaan karvaa ruoansulatuskanavan läpi ja vähentävät siten karvapallojen muodostumista.

 

  • Iho ja turkki: optimaalinen ravinto antaa turkille kiiltoa ja pitää ihon terveenä. Tärkeät rasvahapot, vitamiinit sekä sinkki ja kupari ovat helposti hyödynnettävässä, orgaanisesti sitoutuneessa muodossa ja auttavat turkinhoidossa sisäisesti.

 

 • Virtsan pH-arvo: Josera Catelux -ruoan valikoidut raaka-aineet ja ihanteellinen kalsium-fosforisuhde sekä matala magnesiumpitoisuus auttavat pitämään virtsan pH-arvon ihanteellisena (6,0-6,5), mikä estää virtsakivien muodostumista.

Josera on tutkitusti parasta laatua. Se valmistetaan viimeisimpään tieteelliseen tietoon pohjautuen ja asiantuntijoiden valvonnassa, ympäristön huomioon ottaen. Josera-tuotesarja on kehitetty kissojen yksilöllisiin tarpeisiin.

KITTEN

Kissat ovat uteliaita ja haluavat tehdä tuttavuutta ympäröivään maailmaan. Josera Kitten antaa alle vuodenikäiselle pikkukissalle kaiken, mitä se tarvitsee.
Tasapainoinen rasvapitoisuus ja runsas määrä eläinproteiinia siipikarjasta tukevat kissasi kasvua optimaalisesti. Omega-3- ja -6-rasvahapot hoitavat turkkia ja ihoa. Ravintokuitu vähentää karvapallojen muodostumista ja tukee ruoansulatusta.
Josera Kitten sopii myös tiineille ja imettäville kissoille ja suojaa kokonaisvaltaisesti kasvavan pikkukissan terveyttä.

Josera Kitten lyhyesti:

 • laadukas kuivaruoka alle vuodenikäisille kissanpennuille ja tiineille tai imettäville emoille
 • maukasta siipikarjaa: hyvin sulava, sopii kissanpennun ruoansulatukselle
 • paljon energiaa ja proteiinia: tukee optimaalisesti kasvua, 92% eläinproteiinia
 • lohiöljy: sisältää omega-3- ja -6-rasvahappoja, jotka tukevat ihon ja turkin terveyttä
 • ravintokuitu: ehkäisee karvapallojen muodostumista
 • vitamiinit & kivennäisaineet: antavat kissanpennulle kaiken, mitä se tarvitsee
 • gluteeniton: hellävarainen ruoansulauselimistölle, ehkäisee allergioita
 • aromaattinen: uudelleensuljettava zip-pussinsulkija
 • made in Germany

CARISMO

Josera Carismo – Iäkkäämmille tai kroonisen munuaisten vajaatoiminnan vaivaamille kissoille.

Rajoitetun fosforipitoisuuden sekä ravintoon lisättyjen arvokkaiden antioksidanttien ansiosta Carismo on ihanteellinen täysravinto iäkkäille kissoille tai kissoille joilla on krooninen munuaisten vajaatoiminta.

Ihanteellinen täysravinto vanhemmille kissoille.
Alennettu fosforipitoisuus tukee munuaisten toimintaa. Sisältää arvokkaita antioksidantteja (C- ja E-vitamiinit) sekä tauriinia estämään solujen vanhenemista. Huolella valitut raaka-aineet takaavat erinomaisen sulavuuden ja maistuvuuden kissallesi.

Koostumus: eläinrasva, siipikarjanrasva, riisi, maissi, sokerijuurikaskuitu, perunatärkkelys, maissigluteiini, hydrolisoitu siipikarjaproteiini, kuivattu siipikarjanmaksa, kalsiumkarbonaatti, kaliumkloridi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Variaatio:

leger, kitten, carismo, catelux