Kattovit Gastro 1,25kg

13,95  sis. ALV

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tuotekuvaus
Erikoisravinto kissoille vatsa- ja suolistokanavan terveysongelmiin, vatsaystävällistä kaninlihaa, alhainen rasvapitoisuus, hyvin sulava, korkea elektrolyyttipitoisuus, alhainen raakakuitupitoisuus.

Kattovit Gastro -kuivaruoka on vatsalle hellävarainen kissanruoka, joka on kehitetty vatsa-suolistokanavan terveysongelmiin, kuten oksenteluun tai ripuliin. Erikoiskuivaruoka Kattovit Gastro sopii ihanteellisesti tukemaan kissaasi sopivalla ruoalla.

Erikoiskuivaruoassa on alhainen rasvapitoisuus ja samalla korkea elektrolyyttipitoisuus. Tämä voi vähentää ruoansulatuskanavan liiallista rasitusta ja antaa tukea nestettä menetettäessä. Kattovit Gastron helposti sulava resepti sisältää myös herkullista kania proteiinin lähteenä.

Royal Canin Veterinary Diet

Kattovit Gastro -kuivaruoka lyhyesti:
täysravinto täysikasvuisille kissoille kompensoimaan vajavaista ruoansulatusta ja eksokriinistä haiman vajaatoimintaa sekä lievittämään suoliston akuuttia imeytymishäiriötä
hellävarainen kissanruoka ruoansulatushäiriöihin
hyvin sulava ateria myös leikkauksen jälkeen
sisältää kania: hyvin sulava ja vatsaystävällinen energialähde
alhainen rasvapitoisuus: ei kuormita ruoansulatuskanavaa
korkea elektrolyyttipitoisuus: tukee nestehukassa
sisältää tauriinia: elintärkeää aminohappoa tarvitaan näkökyvyn ylläpitoon ja sydämen toimintaan
tärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet: tasapainoinen ja kokonaisvaltainen ravinto

Ravintoainekoostumus
Valmistusaineet
vilja, liha ja eläinperäiset sivutuotteet, kananmuna ja munatuotteet, kasviproteiiniuutteet, öljyt ja rasvat, hiivat, kasviperäiset sivutuotteet, kivennäisaineet.
Helposti sulavat raaka-aineet: riisi (35 %), siipikarjaproteiini (kuivattu, 14 %), kuivattu kokonainen muna (10,5 %), kaniproteiini (kuivattu, 10 %), siipikarjarasva (5,5 %), lohiöljy (2 %).

Lisäaineet
Ravitsemukselliset lisäaineet:
A-vitamiini (16800 ky/kg), D3-vitamiini (1680 ky/kg), E-vitamiini [alfatokoferoliasetaatti] (168 mg/kg), sinkki [sinkkisulfaattimonohydraatti] (99 mg/kg), jodi [kalsiumjodaatti, vedetön] (5 mg/kg), seleeni [natriumseleniitti] (0,1 mg/kg), tauriini (1500 mg/kg).
Teknologiset lisäaineet:
antioksidantit.

Ruokintasuositus
Kattovit Gastro kuivaruoka on kissan erikoistäysravinto.

Suosittelemme keskustelemaan eläinlääkärin kanssa ennen ruokavalion aloittamista. Suositeltu kuurin kesto:
akuutin ripulin yhteydessä: 1–2 viikkoa,
tasapainottamaan ärtynyttä ruoansulatuselimistöä: 3–12 viikkoa,
kroonisiin terveysongelmiin: koko elämän ajan.
Keskikokoinen kissa (4 kg) tarvitsee noin 60 g päivässä. Pidä aina raikasta vettä tarjolla. Sovella ohjetta kissan rodun, iän ja aktiivisuuden mukaan.