Kattovit Urinary Tonnikala -kuivaruoka 1,25kg

13,95  sis. ALV

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tuotekuvaus
Kissojen ravitsemushoito alempien virtsateiden sairauksiin maukkaasta tonnikalasta. Mukana DL-metioniinia ja kalsiumsulfaattia. Vähäisempi määrä magnesiumia ehkäisemässä struviittikiviä.

Kattovit Urinary with Tuna -kuivaruoka on alempien virtsateiden sairauksista kärsiville kissoille tarkoitettu kuiva erikoisravinto. Ruoan koostumuksessa on otettu huomioon kissojen elimistölle asetetut vaatimukset. Feline lower urinary tract disease (FLUTD) on monien kissojen sairaus, jonka aikana kissan virtsateihin usein muodostuu kivuliaita struviittikiviä. Kipujen ehkäisyyn pystytään vaikuttamaan niin, että sairastavalle kissalle tarjotaan oireita lieventävää ravintoa. Kattovit Urinary with Tuna -kuivaruoassa on alhainen magnesiumpitoisuus, mikä auttaa vähentämään virtsan sisältämän magnesiumin määrää. Näin voidaan vaikuttaa siihen, että struviittikivien kehittyminen estyy, sillä struviittikivissä on mukana magnesiumia ja sitä tarvitaan myös struviittikivien muodostumiseen (vrt. ammoniakki-magnesium-fosfaattikivet). Kattovit Urinary with Tuna sisältää lisäksi virtsaa happamoittavaa DL-metioniinia, joka yhdessä kalsiumsulfaatin kanssa alentaa kissan virtsan pH-arvoa niin, että virtsa pysyy lievästi happamana (pH-arvo 6,4). Myös se vaikuttaa tärkeällä tavalla struviittikivien muodostumiseen, sillä niitä kehittyy vain emäksisessä virtsassa. Kattovit Urinary with Tuna -kissanruoassa on laadukkaana ja maukkaana eläinproteiinin lähteenä helposti sulavaa tonnikalaa. Sen tasapainoiseen ravintoaineprofiilin kuuluvat myös tauriini ja terveydelle tärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet.

Kattovit Urinary with Tuna -kuivaruoka lyhyesti:
erikoisravinto alempien virtsateiden sairauksista kärsiville kissoille (FLUTD)
vaikuttaa struviittikiviä ehkäisevästi
sisältää tonnikalaa: vatsaystävällinen eläinproteiinin ja energian lähde
pieni magnesiumpitoisuus: ehkäisee magnesiumpitoisten struviittikivien muodostumista
sisältää DL-metioniinia ja kalsiumsulfaattia: vaikuttavat virtsaa happamoittavasti, joten kissan virtsan pH-arvo laskee
sisältää tauriinia: kissalle välttämätön aminohappo auttaa pitämään näkökyvyn vahvana ja sydämen hyvässä toimintakunnossa
terveydelle tärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet: tasapainoista ja kokonaisvaltaista ravintoa
helposti sulavaa ravintoa

Ravintoainekoostumus
Valmistusaineet:
liha ja lihan sivutuotteet, viljat, öljyt ja rasvat, kasviproteiiniuutteet, kasviperäiset sivutuotteet, kala ja kalatuotteet (5% tonnikalajauhoa), kivennäisaineet.
Lisäaineet:
Ravitsemukselliset lisäaineet:
A-vitamiini (16800 ky/kg), D3-vitamiini (1680 ky/kg), E-vitamiini [all-rac-alfatokoferoliasetaatti] (168 mg/kg), sinkki [sinkkisulfaattimonohydraatti] (99 mg/kg), jodi [kalsiumjodaatti, vedetön] (5 mg/kg), seleeni [natriumseleniitti] (0,1 mg/kg), tauriini (1000 mg/kg), DL-metioniini (5000 mg/kg).
Tekniset lisäaineet:
antioksidantit, ammoniumkloridi (1000 mg/kg).

Valmistajan ruokintasuositus:

Kysy eläinlääkäriltäsi neuvoja ennen ruokinnan aloittamista tai jatkaessasi sitä pidempiä aikoja.
Kuurin kesto: 6 kuukautta.
Keskikokoinen kissa (4 kg) tarvitsee noin 60 g päivässä. Pidä aina riittävästi raikasta vettä tarjolla. Sovella ohjetta kissan iän, aktiivisuuden ja rodun mukaan.