KESÄSHAMPOO (EUKALYPTUS, PIPARMINTTU, SITRUUNARUOHO), 300ML, WILDWASH PRO

22,90  sis. ALV

1 varastossa

Kuvaus

Myrkytön ja ekologinen WildWash on ammattitrimmaajien kehittämä ihon- ja turkinhoitosarja lemmikkiemme ja planeettamme hyvinvoinnin edistämiseksi. Luonnollisen pH-tasapainon säilyttävät ja palauttavat shampoot ovat erittäin tehokkaita, mutta äärimmäisen lempeitä lemmikkiemme iholle. Sarja on kehitetty yli 15 vuoden kokemuksella alalta. WildWashin ainutlaatuisiin ainesosiin kuuluvat 100% luonnolliset eteeriset öljyt, kuten neem-öljy, luomu aloevera ja rakkolevä. Ne palauttavat turkin luontaisen kiillon ja ihon elinvoiman.

WildWashin PRO-sarjan tuotteet sopivat kaikille koiraroduille jokapäiväiseen käyttöön ja takaavat erinomaisen lopputuloksen. Suomessa WildWashiin luottavat ekologisuutta ja ympäristöä arvostavat ammattitrimmaajat sekä superpuhdasta lopputulosta arvostavat koiranomistajat.

WildWash ei sisällä myrkkyjä ja on täysin parabeeniton ja sulfaatiton shampoo ja hoitoaine-sarja koirille. WildWash on myös fosfaatiton eikä sisällä petrokemikaaleja tai polyeteeniglykolia.

WildWash PRO-sarjan tuotteiden jälki on todennettu jo lukuisissa trimmaamoissa ja näyttelykävijöiden toimesta myös Suomessa. Shampoot vaahtoavat maltillisesti (vaahtoamisen aiheuttaa yleensä haitalliset keinotekoiset ainesosat) ja on helposti huuhdeltavaa. Myrkyttömmänä shampoona, aine ei riko karvan rakennetta, joten kuivausaika on dramaattisesti lyhyempi yleisiin shampoo-merkkeihin verrattuna. Kaikki WildWash-tuotteet on valmistettu Englannissa.

Tehokas, luonnollinen kesäshampoo koirille:

Kesäshampooseen on yhdistetty eukalyptus, piparminttu ja sitruunaruoho, joiden eteeriset öljyt luovat tehokkaan pesutehon sekä pitkäkestoisen miedon tuoksun, joka karkoittaa kesän hyönteisiä, esimerkiksi kirput, punkit ja täit. Shampoo on syväpuhdistava ja se jättää turkkiin kauniin kiillon.

Käyttö:

Harjaa turkki läpikotaisin, selvitä takut. Valmistele laimennettu pesuliuos käyttäen sekoituspulloa ja suhdetta 32:1. Kastele turkki läpikotaisin lämpöisellä vedellä. Levitä laimennettu shampoo hellästi hieroen läpi turkin. Vältä silmien aluetta. Parhaan pesutuloksen takaamiseksi, jätä shampoo vaikuttamaan viideksi minuutiksi, jotta öljyt ja kasvipohjaiset aineet pääsevät vaikuttamaan. Huuhtele huolellisesti. Toista pesu, mikäli koira on erittäin likainen. Pesun jälkeen hoidathan turkin WildWash Pro hoitoaineella.

Tämä tuote on supertiivistettä ja voidaan laimentaa suhteella 32:1. 300ml pullo vastaa laimennettuna 10 litraa valmista shampoota. 300ml pullosta riittää näin ollen ainetta vähintään 10 pesuun isoille koirille ja 20 pesuun keskikokoisille tai pienemmille koirille.

WildWash:

Täysi läpinäkyvyys kaikista raaka-aineista, joita käytetään tuotteiden valmistukseen
100% puhtaita eteerisiä öljyjä
Ph tasapainotetut tuotteet juuri sinun lemmikkisi iholle
Kaikki WildWash-tuotteet on valmistettu Englannissa
Kierrätettävät pakkausmateriaalit
100% tyytyväisyystakuu
Eläinlääkäreiden hyväksymä, eläinkokeeton
Cruelty Free-sertifikaatti (Leaping Bunny ja Ethical Accreditation)