Kissanhiekka Ever Clean Litterfree Paws, 10l

26,90  sis. ALV

Kissanhiekka Ever Clean® Litterfree Paws on suurempirakeista kuin Ever Clean -mikrohiekat, mikä vähentää hiekan kulkeutumista tassuissa. Tassut pysyvät jopa kolme kertaa puhtaampina, joten koti pysyy puhtaampana.* Sopii erinomaisesti pitkäkarvaisille kissoille ja kissanpennuille. 

Ever Clean® Litterfree Paws -kissanhiekka on lähes täysin pölyämätön kissanhiekka ja siten miellyttävä käytössä. Se on valmistettu tehokkaasti paakkuuntuvasta ja luonnollisesta savesta. Kissanhiekan atentoitu aktiivihiilitekniikka sitoo ja poistaa vahvatkin hajut. Erityinen, paineesta aktivoituva tuoksuteknologia aktivoituu kissan tassujen alla ja antaa raikkaan tuoksun kissanvessaan ja ympäristöön.

  • Suunniteltu erityisesti pitkäkarvaisille kissoille ja kissanpennuille.
  • Suuremmat rakeet eivät kulkeudu tassuissa tai turkissa.
  • 99,9 % pölyämätöntä: sopii herkillekin eikä haittaa sinun tai kissasi hengittämistä.
  • Aktiivihiilitekniikka sitoo ja poistaa tehokkaasti ammoniakin, virtsan ja ulosteen hajut.
  • Tassuaktivoituva tuoksu vapauttaa tuoksua ilmaan silloin, kun sitä tarvitaan ja pitää kissanvessan raikkaana.
  • Riittoisa: yksi 10 litran hiekkalaatikko kestää jopa kaksi kuukautta – helppohoitoinen kissanvessa ja riittoisuuden ansiosta taloudellista käytössä.

EverCleanin ensimmäinen käyttökerta
Kun käytät EverCleania ensimmäistä kertaa, anna kissallesi aikaa tottua siihen. Voit laittaa ohuen kerroksen EverClean-hiekkaa aiemmin käyttämäsi kissanhiekan päälle. Kun kissasi on tottunut uuteen hiekkaan, tyhjennä laatikko kokonaan ja täytä se EverCleanilla.

Laatikon puhdistaminen
Poista paakut ja kiinteät jätteet päivittäin ja heitä roska-astiaan. Älä heitä jätteitä vessanpönttöön. Lisää puhdasta hiekkaan saman verran mitä olet sitä poistanut. EverClean ei kompostoidu.

* Perustuu laboratoriotutkimuksiin keskikokoisilla kotikissoilla keskimääräisellä päivittäisellä virtsamäärällä.

1 varastossa