Latz ”As good as it looks” Pouches 44 x 85 g

17,90  sis. ALV

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tuotekuvaus
Tasapainoinen märkäruoka aikuiselle kissalle, maittavia paloja hyytelössä, korkealaatuiset raaka-aineet, ilman keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita, pysyy pitkään tuoreena kätevissä annospusseissa

Latzin säästöpakkauksessa on 44 annospussia „As good as it looks“ -märkäruokaa neljänä herkullisena makuvaihtoehtona. Kissalla siis riittää vaihtelua. Märkäruoka on sekä maukasta että koostumukseltaan tasapainossa.

Latz „As good as it looks“ on erinomainen täysravinto päivittäiseen käyttöön, sillä sen resepti on kattava. Ateriat on tehty herkullisista kala-, siipikarja- tai lihapaloista, jotka on upotettu aromaattiseen hyytelöön. Tämä kissanruoka koostuu korkealaatuisista raaka-aineista ja tehdään ilman keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita.

kana, nauta, ankka, lammas sisältö:
11 x 85 g nauta
11 x 85 g kana
11 x 85 g lammas
11 x 85 g ankka

Latz „As good as it looks“ Pouches 44 x 85 g -ruoan edut:

märkäruoka aikuisille kissoille
korkealaatuiset raaka-aineet: tehty laadukkaista raaka-aineista
kattava ja tasapainoinen: voidaan käyttää päivittäisenä täysravintona
ei sisällä: keinotekoisia väri- tai säilöntäaineita
herkullinen valikoima: erilaisia liha-, siipikarja- ja kalamakuja
hienoja paloja upotettuina hyytelöön: monia erimakuisia vaihtoehtoja
käytännölliset annospussit: ruoka pysyy pidempään tuoreena

Ravintoainekoostumus
Valmistusaineet
Nauta:
Liha ja lihan sivutuotteet* (14% josta nautaa 4%), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet, kivennäisaineet, sokeri.
Paloissa: 44% lihaa ja lihan sivutuotteita.

Kana:
Liha ja lihan sivutuotteet* (14%, josta kanaa 8%), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet, kivennäisaineet, sokeri.
Paloissa: 44% lihaa ja lihan sivutuotteita.

Ankka:
Liha ja lihan sivutuotteet* (14%, josta 4% ankkaa), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet, kivennäisaineet, sokeri.
Paloissa: 44% lihaa ja lihan sivutuotteita.

Lammas:
Liha ja lihan sivutuotteet* (14%, josta 4% lammasta), kasviproteiiniuutteet, kala ja kalan sivutuotteet, kivennäisaineet, sokeri.
Paloissa: 44% lihaa ja lihan sivutuotteita.

Lisäaineet
Ravitsemukselliset lisäaineet:
A-vitamiini (655 ky/kg), D3-vitamiini (100 ky/kg), E-vitamiini (15 mg/kg), rauta(II)sulfaattimonohydraatti (7,6 mg/kg), kalsiumjodaatti vedetön (0,19 mg/kg), kupari(II)sulfaattipentahydraatti (0,66 mg/kg), mangaanisulfaattimonohydraatti (1,5 mg/kg), sinkkisulfaattimonohydraatti (13 mg/kg), tauriini (413 mg/kg).