LovePaws tassuvaha luomu 50ml

18,90  sis. ALV

LovePaws® tassuvaha

Hoitaa – Tehokas hoito koirasi tassuille: Hoitaa kuivia & karheita tassuja. Sopii myös ihon hoitoon. Suojaa – Kestävä suoja koirasi tassuille kaikissa olosuhteissa. Tassut kaipaavat lisäsuojaa muun muassa pakkasta, hiekoitusta ja kosteutta vastaan. Ennaltaehkäisee – Loistava keino ennaltaehkäistä koirasi tassuihin liittyviä ongelmia sesongista riippumatta! Säännöllisesti käytettynä ehkäisee mm. halkeamien ja haavojen syntyyn.

”Vaikutus näkyy ja tuntuu jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen”

”Tekee juuri sen mitä luvattiin! Hoitaa ja suojaa tassua sekä muodostaa päälle suojaavan kalvon”

”Kertarasvauksella jo paljon parempi, ei sotke eikä tahmaa. 6/5!”

LovePaws® luomu tassuvaha on tehokas hoito muun muassa karheille ja kuiville tassuille, kovettumiin ja halkeamiin sekä loistava keino niiden ennaltaehkäisyyn. Tekee anturoista ihanan sileät ja pitää vauhdikkaimmatkin tassut kunnossa.

LovePaws® tassuvahaa on helppo käyttää, sillä se imeytyy nopeasti. Vaikka koira alkaisi heti nuolemaan, vaha kerkeää silti hoitamaan anturat.
Soveltuu kaiken ikäisille ja kokoisille koirille.
Ei kirvele. Kosteuttaa, hoitaa, suojaa ja rauhoittaa ihoa.
LovePaws® on valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista.
100% luonnonmukainen.
Sisältää: Kookosöljy, oliiviöljy, sheavoi, mehiläisvaha. Ei sisällä vettä, lisä- tai säilöntäaineita.

Käyttöohje: Sulata hieman vahaa sormissa ja levitä tassuille ja tarvittaviin kohtiin. Ongelmakohtiin 2-3 kertaa päivässä. Säännöllisessä käytössä keskimäärin 2-4 krt/viikko riittää pitämään anturat hyvässä kunnossa. Ennen lenkkiä suojaamaan anturoita sekä lenkin/pesun jälkeen hoitamaan ihoa.

Huomioi lisääntynyt tarve pitkien ja rankkojen suoritusten yhteydessä.

PS. LovePaws® tassuvaha sopii erinomaisesti haavojen ja pienten tulehdusten, kuten hot-spottien hoitoon antibakteeristen ainesten ansiosta. Vaha suojaa anturoita pakkaselta ja ulkoisilta rasituksilta.

Nopea apu kutiseviin hyttysenpistoihin.

Koko 50ml.

2 varastossa