ProBalans COLLAGENBALANS

35,90  sis. ALV

Kollageenia ja C-vitamiinia sisältävä jauhe nivelten hyvinvoinnin turvaamiseen. Erityisesti ikääntyneille koirille tukemaan aktiivisuutta sekä harrastuskoirille nivelten hyvinvoinnin optimoimiseksi.

Kollageeni on tärkeä nivelruston rakenneosa, jonka tehtävänä on ylläpitää ruston rakennetta ja ominaisuuksia. Collagenbalans sisältää laadukasta PETAGILE®-kollageenia, jonka teho on todettu koirilla kliinisissä tutkimuksissa. Tutkimuksissa on havaittu, että suun kautta nautittu PETAGILE®-kollageeni hakeutuu koiran nivelrustoon ja tukee rustokudoksen uusiutumista. Kollageenin lisäksi jauheessa on myös C-vitamiinia, jota tarvitaan rustossa kollageenin muodostumiseen.

Collagenbalansia voi tarpeen mukaan täydentää JointbalansillaMSM-balansilla sekä Omegabalans-lohiöljyllä. Ne tehostavat nivelaineiden vaikutusta. Erillisillä valmisteilla voit säätää annostusta juuri koirasi tarvitsemalle tasolle.

  • Nivelten hyvinvoinnin ylläpitoon
  •  Liikkuvuuden turvaamiseen
  •  Ikääntyneen koiran aktiivisuuden tueksi

Ravintoainekoostumus (per 2,5 g)

PETAGILE®-kollageeni 2,45 g
C-vitamiini 50 mg

Käyttöohje

Jauhe annostellaan ruoan joukkoon.

PÄIVÄANNOS
Koirat ≤10 kg 1 mittalusikka (2,5 g)
Koirat 10-25 kg 2 mittalusikallista (5 g)
Koirat 25-35 kg 3 mittalusikallista (7,5 g)
Koirat >40 kg 4 mittalusikallista (10 g)

Suositellaan käytettäväksi vähintään 12 viikon kuurina. Voidaan käyttää jatkuvasti. Annostuksessa on huomioitava ravinnosta saatavan C-vitamiinin määrä.

1 mittalusikka = 5 ml = 2,5 g

Purkki 250 g, sisältää mittalusikan.

1 varastossa