Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline EN ST/OX Gastrointestinal, kana

13,90  sis. ALV

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tuotekuvaus
Laadukas, kanapohjainen erikoismärkäravinto kissoille, auttaa ruoansulatusvaivoihin ja -sairauksiin, optimoi ravintoainesaantia, alennettu rasvapitoisuus, prebiootteja, maukas.

Kun kissalla on vatsa-suolistovaivoja tai haiman toimintahäiriöitä, seurauksen saattaa olla noidankehä: vatsakivut pilaavat ruokahalun, jolloin kehon ravintoainesaanti häiriintyy ja kissan tila heikkenee vähentyneen syömisen vuoksi. Purina Veterinary Diets Feline EN sopii ruoansulatusvaivoista kärsiville kissoille ja auttaa niitä saamaan riittävästi ravintoaineita.

Purinan märkäruoka on maukasta ja houkittelee myös heikentyneestä ruokahalusta kärsivän kissan ruokakupilleen. Lisäksi sen koostumus on suunniteltu siten, että keho saa optimaalisesti ravintoaineita. Ruoka on tehty hyvin sulavista aineksista ja sisältää tavallista vähemmän eri proteiinilajeja ongelmien välttämiseksi. Myös rasvapitoisuus on kohtuullinen, jotta ruoansulatusjärjestelmä ei joudu liian kovalle koetukselle. Ruoan sisältämät probiootit tukevat suoliston toimintaa ja edistävät suoliston yleistä terveyttä. Purina Veterinary Diets Feline EN sopii sekä kissanpennuille että täysikasvuisille kissoille.

Purina Veterinary Diets Feline EN lyhyesti:

laadukas märkäruoka nuorille ja täysikasvuisille kissoille
ruoansulatushäiriöihin & ruoansulatuskanavan sairauksiin: optimoi ravintoaineiden imeytymistä ruoansulatuskanavasta, tarjoaa kissalle elintärkeitä ravintoaineita & sopii toipilaan kuntouttamiseen, oli sairas kissa pentu tai aikuinen
rajoitettu proteiinilähteiden määrä: auttaa minimoimaan ruoansulatusongelmat
täydennetty prebiooteilla: tukevat suoliston terveyttä
kohtuullinen rasvapitoisuus: vähentää ruoansulatusjärjestelmän kuormitusta
erittäin maukas: mureita kanapaloja maukkaassa kastikkeessa, sopii myös sairauden aiheuttamasta ruokahaluttomuudesta kärsiville kissoille, maittava
käytännöllinen pakkaus: 10 annospussia à 85 g

Ravintoainekoostumus
Valmistusaineet
liha ja lihan sivutuotteet (josta 4% kananlihaa), kananmuna ja munatuotteet, viljat, kasviperäiset sivutuotteet (hernekuitu 1,4%), kivennäisaineet, hiivat, öljyt ja rasvat, erilaiset sokerit.
Hyvin sulavat raaka-aineet: kana, kalkkuna, maksa, munuainen, kuivattu kananmuna, riisijauho, kalaöljy.

Lisäaineet
Ravitsemukselliset lisäaineet:
A-vitamiini (1000 ky/kg), D3-vitamiini (150 ky/kg), E-vitamiini (280 IE/kg), E1-vitamiini (31 mg/kg), [3b202] (0,61 mg/kg), E4-vitamiini (3,9 mg/kg), E5-vitamiini (5,06 mg/kg), [3b605] (77 mg/kg).

Ruokintasuositus
Purina Veterinary Diets Feline EN on erikoistäysravinto kissoille.

Kissan paino Märkäruoka Märkäruoka + kuivaruoka
2 kg 1¼ 1/2 + 15 g
4 kg 2½ 1 + 35 g
6 kg 4¾ 2 + 40 g
Suosittelemme kysymään eläinlääkärin mielipidettä ennen ruokinnan aloittamista.
Anna kissan jokaista lisäpainokiloa kohden vielä 15 g kuivaruokaa päivässä, jos kissa on pelkällä kuivaravinnolla, tai ½ purkkia päivässä, jos se on pelkällä märkäravinnolla, tai 10 g kuivaruokaa, jos se saa sekä kuiva- että märkäruokaa. Feline EN St / Ox Gastrointestinal on kattava ja tasapainoinen ravinto täysikasvuisille kissoille ja kissanpennuille. Anna 6 – 12 viikkoa vanhalle kissanpennulle 40 – 80 g kuivaruokaa taulukon ohjeiden mukaan ja kostuta sitä tarvittaessa vedellä, kunnes kissa on vieroitettu emonmaidosta. Vähennä asteittain lisätyn veden