RAUH! Hirvi puruluu 2-laatu 250g hirvipuruluut koiralle

8,00  sis. ALV

36 varastossa

Kuvaus

Kotimainen RAUH! koiran puruluu. Hirvipuruluu II-laatu sisältää lajitelman erilaisia hirvennahkaisia ei niin kauniita puruluita. Maailman ainoa HIRVIpuruluu, myös allergisille koirille. Erittäin kestävä. Valmistettu perinteisellä kuivaamismenetelmällä hirven nahasta ilman lisäaineita. 100% suomalainen tuote. Edullinen säästöpakkaus.

2-laatuiset luut pussissa ovat nimestään huolimatta ykkösluokan RAUH! puruluita! Pussiin on päätyneet normaalisti kappalehintaisten puruluiden tuotannosta yli jääneitä paloja, siivuja ja niitä yksilöitä, jotka eivät ole täyttäneet kappalehintaisina myytävien puruluiden tiukkoja standardeja. Itse valmistusmateriaalissa ei siis ole vikaa, vain muoto ja koko ei ole irtomyyntinä myytävien puruluiden mukaista. Pusseissa on siksi valtavasti hajontaa koossa. Pussissa voi olla yksi 20 cm luu ja kymmenen pientä tai siinä voi olla pelkästään muutama iso luu tai kymmeniä aivan pieniä muutaman sentin luita.

Hirvennahasta valmistetut puruluut ovat erittäin kestäviä ja herkullisia. Niissä käytetään koko hirvennahka, mukaan lukien paras osa eli pintanahka. Näin koirallesi on tarjolla ainutlaatuinen, erittäin kestävä ja allergiavapaa puruluu aidosta luonnontuotteesta. Puruluiden valmistukseen käytetään vain nahan laadukkain osa, ei trimmausjätettä tai muitakaan nk. ylijäämätuotteita. Nämä nk. ylijäämätuotteet toimitetaan jätteenkäsittelylaitokselle ja niistä tehdään orgaanista luomulannoitetta suomalaisille pelloille.

RAUH! puruluut valmistetaan Suomessa käsityönä vain ensiluokkaisista raaka-aineista. Valmistusmenetelmä on suunniteltu alusta alkaen vain puruluiden ja muiden koiranherkkujen valmistukseen, lemmikkisi parhaaksi! RAUH! puruluut valmistetaan aina yhdestä nahkakappaleesta perinteisellä kuivaamismenetelmällä, JO VUODESTA 1989!

– RAUH! tuote on 100 % suomalaista käsityötä.
– Bakterologisesti puhdas.
– Tutkittu ja turvallinen.
– Poistaa hammaskiveä ja ehkäisee ientulehdusta.
– Maistuva ja herkullinen ajanviete koiralle.
– Kevyt, alhainen energiapitoisuus.

Se Aito ja alkuperäinen avainlipputuote!

Muistathan valvoa koiraasi sen syödessä puruluita sekä pitää aina raikasta vettä saatavilla.
Säilytys kuivassa huoneen lämmössä.

Ravintosisältö
Raakavalkuainen 87.7%
Raakarasva 2.1%
Kosteus 6.2%