Royal Canin Starter Mousse wet 195 g

2,99  sis. ALV

Koiraemot tarvitsevat tiineys- ja imetysaikana ruokaa, joka vastaa niiden ravitsemuksellisiin erityistarpeisiin. Myös kasvavat pennut tarvitsevat neljännestä ikäviikosta eteenpäin lisäravintoa, joka huolehtii niistä herkän vieroitusvaiheen aikana ja helpottaa siirtymistä kiinteään ruokaan. Royal Canin Starter Mousse on erityisesti koiraemojen ja pentujen tarpeisiin mukautettu. Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta sitä on helppo syödä.

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog:

  • sopivasti ravinteita ja energiaa
  • koiraemoille tiineys- ja imetysaikana
  • koiranpennuille neljännestä ikäviikosta eteenpäin kiinteään ruokaan totutellessa

Tiineysajan viimeisten 3-4 viikon aikana sikiöt kasvavat paljon ja niiden paino lisääntyy. Näin emo tarvitsee suurempia ruokamääriä. Emolle tulisi antaa ruokaa pienempiä annoksia useampia kertoja päivässä, koska tiineyden vuoksi se pystyy syömään vain kohtuullisia määriä kerrallaan.
Imetysaikana emo tarvitsee riittävästi energiaa ja runsaasti vettä maidontuotantoon. Suuri energiamäärä estää merkittävää painonlaskua. Pentueen koosta riippuen imettävä narttu tarvitsee 2-3 kertaa enemmän energiaa kuin tavallisesti. Siksi se tarvitsee ruokaa, jossa on täydellinen ravintoainekoostumus ja riittävä määrä energiaa.
Neljä viikkoa syntymän jälkeen pennuille voi alkaa syöttää puolikiinteää ruokaa. Koiranpennut ovat niin pitkällä kehityksessään, että ne tarvitsevat yhä vähemmän emonmaitoa ja yhä enemmän kiinteää ravintoa. Samanaikaisesti emon energiantarve vähenee, joten sen saamaa ruokamäärää voi pienentää.

Royal Canin Starter Moussea voi syöttää yksinään tai yhdessä Royal Canin Starter -kuivaruoan kanssa. Tutkijoiden yhteistyönä kehitetty Birth-ravinto-ohjelma huolehtii emon ja sen pentujen ravintotarpeesta viiden ensimmäisen elinvaiheen aikana: tiineys, syntymä, imetys, vieroitus ja koiranpentujen 1. kasvuvaihe kahden kuukauden ikään saakka. Start Complex sisältää tärkeiden ravintoaineiden lisäksi myös aineksia, jotka vaikuttavat nuorten koirien ruoansulatukseen suojaavasti. Samalla luontainen vastustuskyky kehittyy ja vahvistuu.

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog:

  • märkäruoka kätevässä, renkaasta vetämällä avattavassa säilykepurkissa
  • tiineille tai imettäville emoille: runsaasti ravintoaineita ja energiaa sisältävä ravintoprofiili on sovitettu niiden erityistarpeisiin
  • koiranpennuille: vieroitusvaiheen aikana neljästä ikäviikosta eteenpäin, apuna totutellessa kiinteään ravintoon
  • Start-Complex: erityinen koostumus sisältää emonmaidon ravintoaineita ja erityisiä lisiä, jotka suojaavat ruoansulatusta ja kehittävät vastustuskykyä
  • ruokinta: voit syöttää Moussea joko yksinään tai yhdessä Royal Canin Starter -kuivaruoan kanssa

8 varastossa