Ale!

Wolf of Wilderness poro märkäruoka 400g

4,00  sis. ALV

6 varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Arctic Spirit – poroa metsämarjoilla, juurilla ja villiyrteillä:
Mureasta poronlihasta saa laadukasta proteiinia. Karpaloilla ja karhunvadelmilla höystetty ruoka on erittäin maittavaa.

Viljaton märkäruoka, perustuu suden alkuperäiseen ruokavalioon, paljon lihaa, metsämarjoja, juuria ja villiyrttejä.

Koirat ovat meille täysivaltaisia perheenjäseniä, jotka pysyvät aina rinnallamme – siksi ne ansaitsevat tulla ruokituiksi lajinomaisella ravinnolla. Susista periytyvät koiramme ovat kaikkiruokaisia lihansyöjiä, joita evoluutio ei ole ravinnon suhteen muuttanut. Wolf of Wilderness on kehitetty tätä silmällä pitäen, joten se seuraa suden vaistoja ja sisältää vain susien ruokavalioon kuuluvia aineksia. Susien syömistottumuksia koskevat tutkimukset ovat osoittaneet, että niiden ruokavalio koostuu pääasiassa saaliseläinten lihasta, jonka lisäksi ne saavat metsämarjoja, juuria ja villiyrttejä esimerkiksi saaliinsa ruoansulatuskanavasta. Sudet eivät saa luonnossa juuri lainkaan hiilihydraatteja, joten myös tämän ruoan hiilihydraattipitoisuus on erittäin alhainen eikä se sisällä viljoja.
Wolf of Wilderness sisältää vähintään 66 % eläinperäisiä aineksia. Viljattoman reseptin hyvin sulavia proteiineja ja rasvoja on täydennetty metsämarjoilla, juurilla ja villiyrteillä.
Metsämarjoista, voikukanjuurista sekä metsä- ja niitty-yrteistä – heinäratamo, nokkonen ja siankärsämö – koostuva sekoitus tarjoaa tärkeitä vitaaliaineita, kivennäisaineita ja sekundäärisiä kasvien vaikuttavia aineita.

Arctic Spirit:
poro 66 % (poronsydän, poronmaksa, poronkeuhko, poronmaha), lihaliemi 28,8 %, karhunvadelmat 2 %, karpalot 2 %, kivennäisaineet 1 %, villiyrtit 0,2 % (voikukanjuuri, nokkonen, heinäratamo, siankärsämö).

Ravintoainekoostumus

raakaproteiini 10.0 %
raakarasva 6.5 %
raakakuitu 0.4 %
raakatuhka 2.1 %
kalsium 0.23 %
fosfori 0.18 %
magnesium 0.035 %
kosteus 75.0 %