Vinkkejä trimmaukseen tulevalle on lista, johon on koottu muutamia tärkeitä asioita, mitä olisi hyvä ottaa huomioon tuodessa koiraa trimmaukseen. Mikäli joku muu tuo koirasi, niin huolehdithan, että myös hän saa tiedon.

  1. Noudatathan sovittuja aikoja. Aikaa varatessa arvioidaan aina koirasi trimmaukseen kuluva aika. Jos myöhästyt, on mahdollista, ettei varattu aika riitä. 
  2. Kun tuot ja haet koirasi trimmistä, tule sisään sovittuina aikoina. Liian aikainen ilmestyminen voi innostaa koiraasi ja sen jälkeen on vaikea, jopa mahdotonta saada trimmattua loppuun. Samoin jos ilmestyt paikalle puoli tuntia ennen annettua saapumisaikaa, minulla saattaa olla pöydällä vielä edellinen asiakas! Mikäli myöhästyt sovitusta nouto-ajasta huomattavasti perimme oikeuden veloittaa odotus-ajasta maksua.
  3. Ulkoiluta koirasi hyvissä ajoin, jo kotona. Älä anna koirasi tehdä asioitaan tai merkkailla Tassupyykin pihaan, kukkaruukkuihin, ulkokalusteisiin tai autoihin!! Mikäli on ihan välttämätöntä ulkoiluttaa koiraa vielä perillä, mene tarpeeksi kauas tienvarteen (mieluiten toiselle puolelle tietä!). Trimmaamo sijaitsee omakotitalon toisessa päädyssä. Mikäli omat koiramme ovat ulkona aitauksessa, älä myöskään mene niitä rapsuttelemaan, saati päästä koiraasi haistelemaan. Olisimme hyvin onnellisia, jos näillä toimenpiteillä välttyisimme omien koiriemme kohdalla mahdollisesti tauti-riskistä sekä koira-tappeluilta omassa pihassamme.
  4. Mikäli takkuja on paljon: veloitan niiden selvittämisestä / poistosta hinnaston mukaisesti. Muista kuitenkin ilmoittaa takuista jo aikaa varatessasi, jotta osaamme varata riittävästi aikaa työhön.
  5. Mikäli et halua, että pesen koirasi: Tee se itse, mieluitan samana päivänä, korkeintaan edellisenä, ennen trimmausaikaa. Älä unohda föönata ja harjata. Todella likaisesta ja takkuisesta koirasta veloitan “teroituskulut”.
  6. Nypittäväksi tuotavia koiria ei saa pestä ainakaan kahteen viikkoon ennen trimmausta.
  7. Ymmärrä, että trimmauksen lopputulokseen vaikuttaa koiran turkin sen hetkinen kunto ja laatu sekä rakenne ja trimmausväli. Omalta osaltasi voit itse vaikuttaa tähän harjaamalla & kampaamalla turkkia mahdollisimman paljon trimmausten välissä. Trimmausväliä ei myöskään kannata jättää kohtuuttoman pitkäksi. (Keskustele kanssani sopivasta trimmausvälistä, mikäli olen neuvonut sinua käymään 2kk välein, et voi olettaa että teen 5kk päästä hoitamattomalle turkille ihmeitä.)
  8. Omalta osaltamme huolehdimme trimmaamon siisteydestä, sinun tehtäväksesi jää, ettet päästä koiraasi merkkailemaan sisällä! Käytössämme on merkkailu -sakko. Ei sisälle – ei ulos!
  9. Rokotukset tulee olla voimassa. Myös koiran madottaminen on tärkeää, mikäli havaitsemme koirassa ulkoloisia tai muita mahdollisesti tarttuvia tauteja trimmauksen aikana, veloitamme hinnaston mukaisesti ylimääräisen desinfioinnin ja siivouksen kulut, näin suojelemme muita asiakkaita sekä omia koiriamme.
  10. Esteen sattuessa varattu aikaa tulee siirtää/perua vähintään 48h aikaisemmin!! Muussa tapauksessa pidätämme oikeuden veloittaa varatun ajan hoidon hinnasta 50% +laskutuslisä. Ajan voit perua joko soittamalla, WhatsApp- viestillä, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Aikaa voi siirtää yhden kerran, tämän jälkeen emme varaa teille aikaa ilman etukäteismaksua.
error
Soita Tassupyykkiin